Dit ben ik

Inge van der Wijst
  • Inge van der Wijst

  • Fotograaf

Ik ben Inge van der Wijst, geboren in 1988 en woon samen met mijn man en dochtertje (september 2016) in Mill. Ik heet je graag welkom op mijn website.

Ik hou ervan om prachtige beelden vast te leggen en hierin de emoties te vangen. Ik hou van fotografie en ik hou van kinderen en dat is waarom ik bolle buiken, newborns, baby’s en kinderen het liefste fotografeer! Wat is er nou heerlijker dan de hele dag kinderen om je heen te hebben! Dat is waarom ik naast mijn fotografiebedrijf ook nog in de kinderopvang werk.

Ik ben geduldig, zorgzaam, creatief, rustig, puur en een duizendpoot. Dit zie je terug in mijn foto’s. Ik houd van pure foto’s met daarop ontspannende, stralende gezichten. Emoties vind ik hierbij heel belangrijk. De liefde tussen een mama en haar pasgeboren baby, de relaxte band tussen een papa en zijn kindje of de gezelligheid binnen een gezinnetje. Dat is wat ik graag vastleg voor jullie!

Ik hou van frisse, rustige foto’s. Zo springen de vrolijke gezichtjes het beste uit een foto. Om mezelf te blijven ontwikkelen volg ik minimaal één keer per jaar workshops bij fotografen die bij de top horen.

Omdat de tijd voorbij vliegt, vind ik het belangrijk dat er wordt stilgestaan bij de bijzondere momenten in je leven. Je zwangerschap, je pasgeboren baby’tje wat zo snel verandert de eerste weken, het geluk binnen je gezinnetje. Dat zijn de momenten die vastgelegd moeten worden door een professionele fotograaf. Want wat is er mooier dan met een prachtige gezinsfoto terug te denken aan vroeger, de bijzondere band binnen je gezin. Ieder zijn eigen plekje binnen het gezin waar je je zo veilig en geaccepteerd voelt. Graag zou ik deze bijzondere momenten voor jullie vastleggen.

Foto’s kunnen een gebeurtenis of emotie perfect weergeven en dat is ook de reden dat ik vrijwillig fotograaf ben voor stichting Earlybirds Fotografie (www.earlybirdsfotografie.nl). Deze stichting zet zich in voor te vroeg geboren kindjes die een tijd in het ziekenhuis moeten verblijven. In deze heftige, moeilijke periode proberen wij de ouders een lichtpuntje te geven door middel van een fotoreportage die gemaakt wordt tijdens de dagelijkse routine. De fotoreportage kan een verwerking voor later zijn.

Een foto, dat is een waardevolle herinnering voor de rest van jullie leven!

Ik zie jullie graag tijdens een fotosessie!